Français Anglais Japonais Chinois Allemand Espagnol Portugais

KERNGEGEVENS

Hauts-de-France is een ideale omgeving om uw activiteiten op de Europese markt uit te breiden. Er heerst een gunstig ecosysteem voor bedrijven: internationale bedrijven zijn sterk vertegenwoordigd, de economie is stabiel en er zijn veel geschoolde arbeidskrachten in de regio.

Internationaal

Hauts-de-France biedt directe toegang tot een internationale omgeving. Sinds 20 jaar staat de regio op de 3e plaats wat betreft het aantal buitenlandse investeringen (gecumuleerde stromen). 1.850 internationale bedrijven met in totaal 141.000 werknemers zijn al in de regio gevestigd.

Economie

In Hauts-de-France hebt u directe toegang tot een stabiel ondernemingsklimaat. Met een bbp van 153 miljard EUR vormt de regio een dynamisch gebied. Hauts-de-France is de 4e exporterende regio van Frankrijk.

Werkgelegenheid

In Hauts-de-France hebt u directe toegang tot een grote arbeidsmarkt. Met meer dan 6 miljoen inwoners is de regio de op een na dichtstbevolkte regio van Frankrijk. Hauts-de-France is tevens de jongste regio van Frankrijk: 33% van de bevolking is jonger dan 25 jaar.