Français Anglais Japonais Chinois Allemand Espagnol Portugais

WONEN IN HAUTS-DE-FRANCE

De regio Hauts-de-France is constant in beweging. Houdt u van cultuur? Bezoek dan het Louvre in Lens of de prachtige kathedraal van Amiens. Een voorkeur voor sport? Bekijk dan een wedstrijd in het grote stadion van Lille. Liever de natuur in? De regio telt vele parken en stranden waar u heerlijk kunt ontspannen. Gaat u graag uit? Dan zult u spoedig ontdekken dat de inwoners van de regio graag delen en feestvieren.

EEN AANTREKKELIJKE REGIO

Hauts-de-France is een aantrekkelijke regio. De hardwerkende bevolking is strijdlustig en vastberaden. De werknemers zijn gehecht aan hun bedrijf. Ze zien elkaar geregeld na werktijd en vieren samen de regionale feesten.

CULTUUR, RECREATIE EN SPORT

Hauts-de-France is een regio vol leven. Er zijn genoeg mogelijkheden om eropuit te trekken. Ontdek het Louvre in Lens. Bezoek de kathedraal van Amiens. Woon een wedstrijd bij in het grote stadion van Lille. Kom snuffelen op een braderie. Zin om er verder op uit te trekken? In minder dan anderhalf uur bent u in Parijs of Londen!

TOERISME

Hauts-de-France is een regio met vele gezichten. De kuststrook is beschermd en telt 120 kilometer strand en 3 natuurparken. Kom en ontdek de verschillende gezichten van deze verrassende regio.