Français Anglais Japonais Chinois Allemand Espagnol Portugais

VASTGOED: VESTIG UW BEDRIJF IN HAUTS-DE-FRANCE

De keuze van de toekomstige bedrijfslocatie (gebouw of greenfield) is van wezenlijk belang voor het ontwikkelen van uw activiteiten in Europa. Nord France Invest begeleidt u tijdens deze bepalende stap. Wij stellen u passende mogelijkheden voor met betrekking tot aankoop of huur van bedrijfspanden. 

Hauts-de-France biedt zeer veel mogelijkheden wat betreft bedrijfsgebouwen en beschikbare terreinen. Vergeleken met concurrerende regio's zijn de kosten in onze regio zeer aantrekkelijk.

VASTGOED: BEDRIJFSRUIMTE OF BEDRIJFSTERREIN

Elk investeringsproject kent bepaalde eisen en behoeften. Hauts-de-France heeft een breed aanbod aan grond en bedrijfsgebouwen. Nord France Invest beschikt - ongeacht bedrijfssector - over de noodzakelijke middelen om u te begeleiden tijdens uw vestigingsstrategie:

Logistieke activiteiten of e-commerce:

Op zoek naar een bedrijfsterrein om handel te drijven in Frankrijk of in Europa? In de regio Hauts-de-France beschikt u over een magazijn dichtbij de belangrijkste Europese havens (Antwerpen, Le Havre, Duinkerken, etc.) of over een distributiecentrum in de directe nabijheid van internationale luchtvrachthavens (Roissy, Zaventem, Luik, Lille, etc.).

Logistiek gebouw in Hauts-de-France

Industriële activiteiten:

In Hauts-de-France vindt u moeiteloos een fabriekshal of een bedrijfslocatie die voldoet aan uw eisen. U kunt een bestaande productielocatie kopen of huren of een bedrijfsterrein kopen waar u zelf kunt bouwen. 

Fabrieksgebouw in Hauts-de-France

Tertiaire activiteiten:  

Wilt u een verkoopkantoor kopen of huren? Zoekt u een bedrijfsterrein in Frankrijk voor het opzetten van een R&D-centrum? Wilt u een servicecentrum opzetten in Europa? Hauts-de-France biedt diverse uitbreidingsmogelijkheden voor uw tertiaire activiteiten op de Franse en Europese markt.

Kantoren in Hauts-de-France

VESTIGING EN AANKOOP: NORD FRANCE INVEST BEGELEIDT U GRAAG

Het bureau ter bevordering van de regio Hauts-de-France kan u diverse mogelijkheden voorleggen met betrekking tot grond en bedrijfsgebouwen die aansluiten op uw uitbreidingsplannen in het noorden van Frankrijk. Wij selecteren bedrijfslocaties die uitstekend passen binnen uw plan van eisen.

Hauts-de-France ligt in het hart van de stedendriehoek Londen-Parijs-Brussel. Naast deze strategische ligging is de regio ook qua kosten zeer aantrekkelijk in vergelijking tot concurrerende Franse vestigingsregio's.

Kosten logistiek centrum in Hauts-de-France
Huur industrieterrein in Hauts-de-France
Huur hoogwaardige kantoorruimte in Hauts-de-France

Dankzij ons netwerk van deskundigen kan Nord France Invest u talrijke gunstige mogelijkheden bieden voor bedrijfsgebouwen en grond. Onze partners stellen hun expertise van de lokale structuur ter beschikking om de oplossing te vinden waarnaar u op zoek bent. Aarzel niet en neem contact op met onze contactpersonen:

Aankoop of huur van fabrieksgebouwen

David Decrock
d.decrock@nfinvest.fr
+33 (0)3 59 56 23 09

Aankoop of huur van logistieke centra

Guillaume Jinkoji
g.jinkoji@nfinvest.fr
+(0)3 59 56 23 37

Aankoop of huur van kantoorruimte

Olivier Charras
o.charras@nfinvest.fr
+33 (0)3 59 56 23 15