Français Anglais Japonais Chinois Allemand Espagnol Portugais

INVESTEREN IN FRANKRIJK: VESTIG UW BEDRIJF IN HAUTS-DE-FRANCE

De vestiging van uw onderneming in Hauts-de-France is een adequate en verantwoorde manier om zaken te doen in Europa én een uitstekende manier om de Franse markt te betreden. Nord France Invest begeleidt u bij investeringsprojecten in Lille, Amiens of elders in de regio. 

BREID UW BEDRIJF UIT EN INVESTEER IN FRANKRIJK

Wilt u uw business uitbreiden in Frankrijk? Een investering in Hauts-de-France zal zeker groei betekenen voor uw onderneming. Als u uw dochteronderneming in het noorden van Frankrijk vestigt, hebt u toegang tot een compacte, rijke markt. Of u nu streeft naar klantenspreiding, de introductie van een nieuw product of naar continuïteit voor uw onderneming, Hauts-de-France biedt uw bedrijf ontwikkelingsmogelijkheden in Frankrijk en Europa. Geef uw business een boost en vestig uw onderneming in deze regio. Maak dezelfde keuze als IBM, Barilla, Toyota, Bombardier, Amazon, 3M, Bayer, Coca-Cola, KTM, Caterpillar, McCain, Bombardier, DHL, GSK en ruim 1.850 andere internationale bedrijven.

VESTIG UW ONDERNEMING IN NORD-PAS-DE-CALAIS OF PICARDIË MET HULP VAN NORD FRANCE INVEST

Als u de keuze maakt om te investeren in Hauts-de-France, maak dan gebruik van begeleiding op maat. Op deze manier profiteert u ten volle van de vestiging van uw bedrijf in Lille en omgeving. Nord France Invest staat u hierbij graag terzijde. Uw plan van eisen wordt zorgvuldig door ons bestudeerd en wij leggen u oplossingen voor die aansluiten op uw probleemstelling. Wij faciliteren uw komst en verzorgen de operationele afhandeling van uw project. Wij introduceren uw onderneming binnen de lokale economische structuur en brengen u in contact met de juiste partners. Nord France Invest faciliteert de vestiging van uw bedrijf tijdens elk projectstadium. Wij volgen u gedurende langere tijd om er zeker van te zijn dat uw bedrijfsvestiging in het noorden van Frankrijk een succes wordt. Onze dienstverlening wordt extern gefinancierd en is gegarandeerd vertrouwelijk! Aarzel niet en neem contact met ons op om uw investeringsproject in Hauts-de-France tot een goed einde te brengen.