Français Anglais Japonais Chinois Allemand Espagnol Portugais

FUSIES EN OVERNAMES IN HAUTS-DE-FRANCE

Onze missie als bureau voor de internationale bevordering van de economie in Hauts-de-France is het ontwikkelen van de economische structuur van de regio. Hiertoe bieden wij internationale ondernemingen oplossingen die aansluiten op hun lange termijndoelstellingen.

Internationale bedrijven kiezen steeds vaker voor bedrijfsovername als vestigingsmogelijkheid. In 2016 vertegenwoordigden Noord-Franse ondernemingen die door buitenlandse bedrijven waren overgenomen 14% van de regionale investeringen die gefinancierd zijn met buitenlands kapitaal.

IK NEEM EEN BEDRIJF OVER IN HAUTS-DE-FRANCE

Bent u als internationale onderneming op zoek naar een Frans bedrijf ter overname? Nord France Invest biedt u begeleiding op maat passend bij uw bedrijfsstrategie. Bekijk welke diensten onze specialisten kunnen bieden.

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN SOFT LANDING

U bent op zoek naar een snelle en betaalbare mogelijkheid om uw bedrijf in Frankrijk te vestigen? Wij bieden u industriële oplossingen voor een soft landing. Neem contact op met onze specialist voor een selectie van potentiële bedrijven die aan uw criteria voldoen.