Français Anglais Japonais Chinois Allemand Espagnol Portugais

ONZE DIENSTVERLENING

Onze dienstverlening komt voor rekening van externe financiers, u kunt ons bureau dan ook gratis inschakelen! Wij garanderen strikte geheimhouding.

ONDERNEMINGSKLIMAAT / SECTORGEGEVENS

GROND EN BEDRIJFSGEBOUWEN

Nord France Invest kan alle informatie leveren die nodig is voor uw project. Algemene informatie over de regio, sectorspecifieke informatie of informatie met betrekking tot wet- en regelgeving.

Uitbreidingsplannen? Wij selecteren bedrijfslocaties die uitstekend passen binnen uw plan van eisen.

 

PARTNERSHIPS EN OVERNAMEMOGELIJKHEDEN

BELANGRIJKE COMPETENTIES

Bent u op zoek naar een industriële partner of naar een partij voor wetenschappelijk onderzoek? Wij brengen u graag in contact met de juiste partij. Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor bedrijfsovername.

 

Is uw project afhankelijk van het werven van medewerkers op sleutelposities? Dankzij ons netwerk kunnen wij zoeken naar de beste mensen voor uw toekomstige onderneming.

 

BEDRIJFSBEZOEKEN

OVERHEIDSSTEUN EN ONDERSTEUNENDE INSTRUMENTEN

Na selectie van potentiële uitbreidingsmogelijkheden is het tijd voor een bezoek. Wij verwelkomen u graag in onze regio en regelen voor u de bezichtiging van bedrijven en/of locaties.

 

Misschien komt u in aanmerking voor overheidssteun. Nord France Invest bekijkt op welk bedrag u kunt rekenen. Bovendien kunnen wij u aanvullende financieringsvoorstellen voorleggen. 

 

INTERFACE VOOR CONTACTEN MET DE FRANSE OVERHEID

Nord France Invest ondersteunt u bij de communicatie met lokale, regionale en nationale overheidsinstanties. Wij begeleiden u bij administratieve procedures en adviseren u over de meest effectieve wijze om in contact te komen met lokale besluitvormers. 

Integratie in het ecosysteem

Tijdens en na uw vestiging in de regio Hauts-de-France helpt Nord France Invest u met het ontwikkelen van uw plaatselijke economische netwerk

FOLLOW-UP NA VESTIGING

Samen met onze partners introduceren wij u in het lokale bedrijfsleven. Natuurlijk staan wij ook in de toekomst voor u klaar om nieuwe investeringsprojecten te begeleiden.